Jobba hos oss

Vi söker en medarbetare till vår gårdsbutik sommaren 2023.

Salteriet i fiskehamnen Byviken, Obbola är ett familjeföretag som är fiskare och säljer sin lokalt fångade fisk och förädlade fiskprodukter i den egna gårdsbutiken. Sommartid säljs också enklare mat och smörgåsar som take away. Våra arbetslokaler och gårdsbutiken ligger idylliskt till vid havet i Byviken. I närheten finns badstrand och hamnar för fritidsbåtar. Gästerna kan besöka oss med båt och lägger då till vid bryggan vid Salteriet. Sommartid har vi många besökare som köper fisk och fiskprodukter eller äter en god lunch ute på bryggan. I Salteriets byggnad finns även ett fiskarmuseum som är mycket uppskattat.

Vi söker dig som har en positiv inställning , har gott ordningssinne och ser din betydelse i nöjda kunder. Du är stresstålig, tar egna initiativ och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Vi ser helst att du har erfarenhet från butiks- och kassaarbete. Du är över 18 år gammal.
Förutom ansvar för butik och försäljning ingår i tjänsten sysslor som städning, diskning, påfyllning av varor och en hjälpande hand där det för stunden behövs.

Vi tar emot ansökningar löpande. Välkommen med din ansökan!

Tjänst
Deltid 50%. Dagtid, varannan lördag, ej kvällstid.

Minimiålder
18 år

Anställningstid
13/6 2023 – 5/8 2023

Lön
Enligt kollektivavtal.

Ansökan
Skickas med e-post. Bifoga CV och personligt brev.

Arbetsgivare
Salteriet Byviken AB
Bredviken 6

91342 Obbola

Kontakt, frågor & upplysningar
Stina Sjöström
070-6989796

E-post
kontakt@gamlasalteriet.se

Hemsida
www.gamlasalteriet.se