Products
All products are made from wild-caught fish caught at sea by our fishermen. The catches are landed, prepared and refined by hand in our own kitchen.
All fish is smoked in wood-fired smoke. Our recipes are largely classic with a local connection. We also develop our own recipes and try new flavor combinations.

Fish - according to season and availability
Vildfångad lax (Salmo salar) hel och filé, sik ( Coregonus lavaretus), abborre (Perca fluviatilis), sikfilé, abborrfilé, strömming (Clupea harengus), sikrom.

Smoked & digged
Smoked whitefish, pickled salmon, Suova salmon (grave smoked salmon), hot smoked pepper salmon and chili salmon.

Pickles of whitefish and baltic herring
I våra inläggningar använder vi strömming eller sik istället för sill. Klassisk Rullströmming och Ättiksströmming, Bosses godisströmming, Senapsgravad strömming m.m. Enbärssik och Rosésik är exempel på inlagd sik.

Sauce & stir
Hemslagen majonnäs med olika smaksättningar, rökt vitlöksmajonnäs och gravlaxsås. Gubbröra, olika röror av gravad eller rökt lax/rökt sik.